Concert infantil solidari (Auditori Josep Viader, Girona) (4/Febrer/2018)

Nota informativa publicada a la web del Conservatori de Música de Girona:

El passat diumenge 4 de febrer, l'Auditori Viader de la Casa de Cultura va acollir el concert que van oferir els i les alumnes de primer curs de nivell elemental del Conservatori de Música.
L'excepció d'aquest concert era l'objectiu que pretenia, que era donar a conèixer a Girona l'ONGD Goli Gompa Water i alhora recaptar fons per a construir una canonada amb filtres per poder portar aigua de qualitat al poble de Goli Gompa, ja que els habitants d'aquesta zona tenen risc de patir greus problemes de salut degut a la manca d'aigua potable.
Els alumnes, juntament amb els seus professors i professores, van oferir un petit recital a través de les agrupacions instrumentals que formen on hi havien improvisacions, cànons, un conte musical i un quodlibed, i van finalitzar amb tres cançons relacionades amb l'aigua: El papa de la Pepa, Si vols aigua i Wade in the water. Entremig l'ONG va explicar la situació que viu el poble de Goli Gompa i la tasca que hi volen realitzar.
Va ser una experiència molt enriquidora i molt agraïda des de totes les parts implicades en l'acte.
Moltes gràcies a totes i tots els que ho vàreu fer possible, gràcies a la gent de l'associació Goli Gompa Water, mares, pares i familiars i amics, i sobretot als protagonistes, els i les alumnes de Primer del Conservatori.



Desde la ONGD Goli Gompa Water volem donar les gràcies als petits protagonistes d'aquest preciós concert i als seus extraordinaris professors: Sònia Amaya (Dep. Llenguatge musical),  Jorgelina Giordano (Dep. Llenguatge musical), Pau Marcos (Dep. Música Antiga), Abel Puig (Dep. Música Antiga), i especialment a Maike Burgdorf (Dep. Música Antiga) que ha tingut la iniciativa i ha fet possible aquesta emocionant trobada solidària.




Enllaç:
https://m.facebook.com/ConservatoriGirona/photos/a.280215832175104.1073741828.251217515074936/712849648911718/?type=3&source=54&ref=page_internal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada