Goli Gompa Water ONGD


(català)
Tenim com a objectiu la construcció d'una canonada d'aigua i filtres entre els pobles de Naur i Goli Gompa per a subministrar i potabilitzar aigua a Goli Gompa. És un poblet de muntanya situat al districte de Solu Khumbu (Nepal). El nostre projecte respon a la petició d'ajuda del Lama i els habitants del poble. Sobreviuen amb el conreu de la patata i no poden aconseguir recursos econòmics.

(castellano)
Tenemos como objetivo la construcción de una tubería de agua entre los pueblos de Naur y Goli Gompa para suministrar y potabilizar agua en Goli Gompa. Es un pequeño pueblo de montaña situado en el distrito de Solu Khumbu (Nepal). Nuestro proyecto responde a la petición de ayuda del Lama y los habitantes del pueblo. Sobreviven con el cultivo de la patata y no pueden conseguir recursos económicos.

(english)
Our goal is to build a pipeline and filters between two small villages (from Naur to Goli Gompa) and  to supply drinking water to latter. Goli Gompa is a small mountain village in the Solu Khumbu county (Nepal). Our project comes as an answer to the call for help from the Lama and the people of the village. Their varely survive by growing potatoes and have no chance of getting funding.

5 comentaris:

  1. Excel.lent inciativa!
    Felicitacions.
    Josep Morera

    ResponElimina
  2. Felicitats per la iniciativa. Hi vaig ser aquest mes d'abril i seria molt important que la canonada d'aigua arribés a l'escola. Servirà per millorar la higiene dels nens i nenes.

    ResponElimina
  3. Gràcies Miquel. Si, tenim previst que l'aigua arribi tant a l'escola com a les cases del poble. Que tothom se'n pugui beneficiar.

    ResponElimina
  4. Quina bona feina nois, natres hi varem ser uns dies abans del terratrèmol, va ser una experiència única.

    ResponElimina
  5. Felicitar a tot l equip per aquesta iniciativa tant solidaria com humana, sobretot a la Pilar en Kim i la Maria Rosa. Una forta abraçada desde Prat d Aguilo. NAMASTE

    ResponElimina